dimarts, 19 de novembre del 2013

1714 LA COLONITZACIÓ

                                                                   17   NOVEMBRE


Aprofitant que ahir va jugar la selecció nazional de futbol a Guinea, no "la guinea",decideixo fer una volta i recordar una mica d'història, la guerra civil, visitant els llocs de ametrelladoras que hi ha de la Ràpita fins a Alcanar.
Jo actualment em sento colonitzat i desitjo sentirme el més aviat possible com se sent un ciutadà de Guinea (amb identitat pròpia), convidant a tots els espanyols que el primer país a visitar fos Catalunya,d'aquesta manera amb els diners que ells es deixarien ens ajudaria a sortir abans de la crisi i d'una vegada se'ns reconeixeria com nació pròpia.
Aqui van unes fotos de les defenses, en memòria dels que defensaren un estat de dret, en contra dels que van imposar amb la força seva ideologia.Dels teus impostos ells compren les armes per utilitzar en la teva contra.                                                                                                                                                                                   










En un estat democràtic el polític hauria de servir al poble, en aquest país el pobesta per servir i complir la llei del polític i si no s'aplic la constutucio (paga i calla). La constutucio dels meus deures parla dels meus drets no.
 La famosa constitució hauria d'estar impresa sobre paper higiènic, d'aquesta manera el ciutadà "d'apeu" podria fer ús i servir-se'n.

Recordar-vos que això és esport no politica!


                                                                              
                                                                                                      See you tomorrow!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada