dimecres, 13 de maig del 2015

GUARA, pot ser el paradis?

1,2 i 3 de MAIG

Quedem el grup de la Taula del Sénia per fer una sortideta a la serra de Guara els dies 1,2,i 3 de Maig i realitzar alguns dels barranquets, que al final varen ser el Portiacha,Oscuros del Balces,Os D'Oscochas,Mascun i Formiga.

Quedem el divendres a les 5 de la matinada,com es norma ja del grup varen ser les 5,30,pel camí quedarem en trobar mos amb dos companys de Barna a Monsó, tot i axó a les 8,15 arribàrem al càmping del riu Vero (Alquezar). Esmorzar i per feina, el dia no comença massa bé al primer rapel despisti i algú es deixa la saca és percebe després de haver-lo baixat,a les xiquetes recuperadores de corda se'ls hi fa un nus,per sort sempre dins del grup algú fora de pes i penjanse aconsegueix fer passar el nus per l'argolla, no sense conseqüències rebatin-se contra el terra, tot i entrebancs en acabar recuperem la saca." Es que es de ser buenas personas".
 La tònica del dia continua sent negativa, en aparcar per fer el segon barranc s'urgeix una causa major i ens toca a emigrar a u altra zona, en aquesta vàrem realitzar un barranc que jo ja havia fet i aquesta vegada va ser un poc decebedor per mi, per la resta meravellós ja havien tocat aigua.
Un cop a l'apartament, molt acollidor per cert, preparem el sopar,el millor el pollastre boníssim,i al catre que l'endema, ja que matinar.Al voltant de les dues de la matinada arriba Noelia, no va molestar gaire.
Dissabte 6,30 del matí diana, ens espera una jornada de 10 hores d'esforç, avui toquen el més potents, preparem entrepans i agafem aigua, partim amb il·lusió de xiquets a la batalla del patiment i gaudeixi. Els novells ho passen molt bé els veterans no tant, l'aigua va justeta per l'època de l'any i el pateo és bastant dur,el millor de tot arriba en acabar l'activitat esportiva per què passem a l'activitat recreativa amb els comentaris,les anècdotes, acudits,pernilet,olivetes,patatetes i com no les birretes.
Després de possarmos guapos i guapíssimes i a sopar, sempre és necessari reposta forcés mai saps el que passara lendema.
El diumenge no cal matinar tant, gaudim 30' mes dels llençols tot un luxe. La tropa ja va un pelet tocadeta físicament tot es realitza amb més parsimònia, marxem a fer port-aventura a la natura, una vegada finalitzat el peloto dels goluts decideixen (sense comptar amb mi) anar a dinar i donar per finalitzada tota activitat que suposi un esforç que no sigui el bon menjar.

Resumint: Un finde molt bo, justet d'activitat (per mi) sempre en vull un pel mes. El grup: la secció femenina un 10,els matxutxos un 5 pelat.

JUAN : Encara sort que no t'agradava caminar.

ALICIA : En la seva linneà, va tenir una petita gripada de motor.

DAVID : El Nacional Geogràfic, gràcies a les teves imatges ens recordarem sempre.

LA PREFERIDA : Porteijadora de luxe.

BALMA : Lo cigarret de paper mai l'hi ha fet perdre el somriure.

NOELIA : El retorn desitjat no ha rendit al 100% per havers deixat l'orujo.




FOTOS: https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2026062546443739246#editor/target=post;postID=8209599742913524250;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=0;src=link




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada